10 mei: lichaam in actie

Beweging is de essentie van de creatie
Alles beweegt
Continu
Niets staat stil
behalve de Getuige

Binnen de cirkel lichaamswerk werken we aan een staat van zijn waar een actief lichaam en een stille geest samenkomen. Een themadag stelt ons in staat hier een verdieping in te brengen en met mensen van buiten de cirkel te werken. Een ontdekkingstocht naar waar het lichaam is en waar Ik Ben.

De kern

De kern van de themadag draait om het verbinden van een actief bewustzijn met een actief lichaam. We zullen ons hieraan wijden door oefeningen die het lichaam, de geest en het gevoel uitdagen buiten ons normale repertoire te handelen. Dit contrast met ons normale handelen biedt de mogelijkheid onszelf te leren kennen met een intiem en innig contact. De oefeningen in stilte, meditaties, zullen dit innig contact helpen verdiepen en stabiel maken.

De oefeningen vragen geen dans of meditatieervaring. Tevens geven mensen met ruime ervaringen op deze vlakken aan, dat dit lichaamswerk een vernieuwende kijk brengt en een gezonde uitdaging kent. De oefeningen komen uit een onbekende hoek en de oproep dat het draait om zelfobservatie onderscheidt het van dans.

Meer informatie vind je op deze pagina.

Praktisch

Wanneer: 10 mei (Hemelvaartsdag) van 09.30 tot 18.00
Inclusief vegetarische lunch
Kosten: 40,- (betalen d.m.v. ruilen is mogelijk)
Locatie: Het Dak: Rozenstraat 29, Tilburg

Draag soepele losse lange kleding en neem iets mee waar je op kunt zitten. Ook vragen de oefeningen dat je simpele schoentjes draagt (zoalsĀ deze, maar dan met leren zool) of goede sokken (geen antislip). Blote voeten is onhandig.

Vragen? Stel ze aan Frederik via frederik@atelieronbepaald.nl

Aanmelden voor Themadag 10 mei

 

 

Advertenties