Activiteiten

Vanuit Atelier Onbepaald zijn verschillende activiteiten opgestart. Cirkels, Themadagen en Coaching. De eerste cirkel die startte is een groep die aanwezigheid bestudeert. Zij komen samen zonder vaste omschrijving van wat ze gaan doen. Het gaat immers niet om doen, maar om Zijn. De groep heeft dus een open invulling en komt tweewekelijks samen.

Daarnaast zijn er cirkels die een bepaald thema hebben of voor specifieke mensen. Ze zijn minder onbepaald, meer toegewijd aan een bepaald doel of onderzoek. Je neemt deel aan waar je behoefte aan hebt.

Themadag Lichaamswerk

De dag brengt ons meditatie, lichaamswerk, een vegetarische lunch en bijzondere ontmoetingen. Mogen we jou ook ontmoeten? Lees hier meer.

Cirkel: Lichaamswerk

Vrouwencirkel
Creatie door Elise van Meene

Elke dinsdagavond wijden we ons aan lichaamswerk; oefeningen die gericht zijn om aandacht, aanwezigheid en integratie te bevorderen terwijl je actief bezig bent met het lichaam en de geest.
Tijd: dinsdagavond 19.30 – 21.30 (9 oktober t/m 18 december)
Locatie: Oude Dijk 9, Tilburg
Aanmelden: via frederik@atelieronbepaald.nl
Inleg in pot: 75,- voor gehele reeks (11x) 9,- per losse les. (Wil je iets anders betalen? Schrijf een bericht naar Frederik)
Meer informatie vind je hier.

Cirkel: Stadsverlichting (meditatie)

In het Atelier is een centrale rol weggelegd voor het volgen van de aandacht en bereid zijn om alles te omarmen wat binnen het veld van aandacht valt. Daarom wordt er geoefend met stille meditatie in allerlei vormen. Dit doen we om de week op zondag en in het kader van ‘stadsverlichting’.
Lees hier meer of meld je aan via de website van stadsverlichting (of het contactformulier).

Coaching

Soms is er behoefte om even stil te staan bij een thema. Iets in je leven uit te werken of te verdiepen. Liever alleen dan in een groep. Hier is onze coaching voor bedoeld. Één-op-één werken aan jouw zelfontwikkeling. Kunst en zelfonderzoek leer je gebruiken voor het verdiepen van jouw vragen.
Heb je hier behoefte aan, schrijf dan naar Frederik. Hij zal inventariseren of jou vraag past bij een van de Leden die coachen.

Advertenties